Wie is Clown Carlo?

Clown Carlo is de Ballonnenclown Voor al uw kinderfeestjes!

Hieper de piep hallo!

Clown Carlo is een ervaren balonnenclown, die kinderen en volwassenen verbaast, verrast, annimeert en vertedert door middel van zijn optreden met kleurrijke ballonnen. Binnen enkele seconden weet hij de meest uiteenlopende ballonfiguren te toveren en slechts het kijken naar de wijze waarop hij dit doet is de moeite waard.

Clown Carlo komt u tegen opkinderfeestjes, bruiloften, personeelsfeesten, zomerfeesten, schoolfeesten, openingsfeesten, open dagen, etc. Een optreden van deze clown geeft een vrolijk accent aan elk feest en gelegenheid.

Geheel geschminkt als clown en uitgerust met zijn ballonnenkoffer verzogt hij een optreden, waarbij in gezamelijk overleg met de opdrachtgever de details bepaald kunnen worden. Als improviserend artiest brengt Clown Carlo zijn act op een podium of temidden van kinderen.

De Geschiedenis van Clown Carlo

Ballonnen Clown Entertainment

Clown Carlo houdt van avontuur en reist nu al meer dan tien jaar door het land. Hij is geboren in Overijssel, “Oldenzaal” toen het circus in de plaatsje in Nederland neer streek, zo heeft clown Carlo al heel wat plaatsen in Nederland gezien en kinderen blij gemaakt met zijn mooie Ballonnen.

Clown Oldenzaal. Ballonnenclown Oldenzaal Ballonnenclown op evenementen, zomerfeesten, bedrijfsfeesten, huwelijksfeest.

Ballonnen Clown

Glitter Tattoo's

Schminken Grimas

Taarten Partijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *